Administratör till TST Sweden
2021/02/22

Administratör till TST Sweden

 

 

Vill du ha en varierande och bred roll med fokus på administration? Hos oss på TST Sweden får du en central roll där du förenklar kollegornas arbete genom ditt administrativa stöd och servicekänsla. Du blir en del av ett värderingsstyrt, framgångsrikt bolag med hjärtat på rätta stället – var med och gör skillnad tillsammans med oss!


Om tjänsten

Som Administratör stöttar du hela organisationen administrativt, med fokus på ekonomi, order och kundservice. Du avlastar, förenklar, förbättrar och får allt att flyta på smidigt i det dagliga arbetet. Långsiktigt driver du utveckling av administrativa processer, system och systemstöd.

Inom ekonomi kommer du att hjälpa till med registrering av kundinbetalningar, påminnelse-hantering, statistikrapportering, posthantering m.m. 95% av TST:s produkter exporteras, vilket innebär att även tulladministration blir en viktig del av ditt jobb.

Dina arbetsuppgifter som administratör:
- Administration
- Enklare ekonomiuppgifter
- Tulladministration
- Superuser i Garp
- Orderhantering
- Register- och systemvård
- Utveckla administrativa processer, system och systemstöd
- Kundservice och telefonväxel

TST är ett litet bolag där vi alla jobbar tätt tillsammans och hjälps åt, vilket kommer bli extra tydligt i din roll som Administratör. I ditt dagliga arbete samarbetar du mycket med ekonomi, inköp och lager.


Om bolaget
TST Sweden är en innovativ affärspartner som gör den personliga säkerheten smartare och världen lite bättre. Vi utvecklar och tillverkar personlig skyddsutrustning i högsta kvalitet med avancerade tekniska funktioner och hög komfort för människors säkerhet och prestation i extremt tuffa arbetsmiljöer med ex. höga vattentryck, kemikalier, hetta och smält metall. På TST utmanar vi det invanda, inspirerar till nya idéer och designar med full energi innovativa lösningar som lever upp till vårt löfte; att rädda liv.

TST Sweden är ett stabilt bolag med långvarig framgång, stark ekonomi och engagerade medarbetare. Idag är vi 14 kollegor som alla drivs av att göra skillnad; att vara med och rädda liv. Hos oss finns en stor gemenskap och en familjär känsla. Vårt kontor ligger i Viared, strax väster om Borås, men hela världen är vår arbetsplats och marknad. I våra nyrenoverade lokaler finns, förutom ljusa fina kontor, även gym, bastu, umgängesytor och uteplats – allt för att skapa en härlig arbetsmiljö där vi kan trivas, utvecklas och skapa ett vinnande TST tillsammans!

TST har en tydlig ideologi som vilar på en stabil värdegrund. Våra kärnvärden Smooth, Ambitious, Futuristic och Energetic handlar om vad vi tror på och hur vi kan erbjuda maximerade affärsvärden för våra kunder. De är tillsammans med dig de viktigaste grundbultarna i vår kultur och en förutsättning för att vi ska göra våra kunder till vinnare och arbetsplatsen säker!

TST Sweden – Saving lives 


Om dig
Vi söker dig som har stor servicekänsla och trivs med att stötta kollegorna i stort och smått. Självklart har du ett starkt sinne för ordning och är mycket strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och van att prioritera.

Krav:
- Strukturerad och noggrann
- Serviceinriktad och flexibel
- Erfarenhet från roll inom administration/service
- Ekonomisk förståelse och intresse
- Kunskap och erfarenhet i Garp
- Kunskap i Office 365
- Goda kunskaper i svenska och engelska

Meriterande:
- Kunskap inom tulladministration
- Relevant högskoleutbildning

Som person är du driven, nyfiken och vetgirig. Du har ett starkt driv att vilja utveckla såväl din egen kunskap inom ekonomi, tull och system, som att utveckla bolagets administrativa rutiner och processer.

Du gillar när det händer mycket omkring dig och är flexibel när det kommer till vilka arbetsuppgifter du ska ta dig an för dagen. Vi ser gärna att du är hjälpsam och har en förmåga att se, och ta tag i, saker som behöver förändras och förbättras.

Är det dig vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan
Ansökan sker på speedgroup.se. Urval sker löpande, så missa inte chansen – klicka här och ansök redan idag!

Sista ansökningsdag 2021-04-13